Wedstrijdspelen

Er is een mogelijkheid van begeleiding bij deze spelen te nemen bij ons incl. verzekering.

(25 euro/uur verzekering inbegrepen)

Wedstrijdspelen worden steeds door ons opgesteld en opgehaald.

(Prijs is excl. transportkosten en 6% btw)

1 helper door de inrichter te voorzien bij opstellen en afbreken, anders meerprijs van 25 euroVoetbalspel met RAAK-signaal

Weldra meer hierover...

Voetbaltrefspel Prijs op aanvraag


Swingladder

U kent het ongetwijfeld wel: de swingladder is geen sinecure ... probeer de ladder te beklimmen en bovenaan aan de bel te trekken ... en u hebt prijs! Bent u op zoek naar een uitdaging voor een bedrijfsfeest ... dan is dit zeker iets voor u!

Swingladder: Prijs op aanvraag


Bibberspel

Schakel de stroom aan. Tracht met je lus over de koperdraad te gaan zonder te raken. Bij aanraking gaat er een belsignaal. Op sommige plaatsen kan je rusten.

Bibberspel Prijs op aanvraag


Stokkenvangspel

Het stokkenvangspel is zeker geen onbekende ... de deelnemer moet de verschillende gekleurde stokken proberen op te vangen die volledig willekeurig naar beneden vallen.

Amusement voor jong en oud: Prijs op aanvraag


Grote familiesteps

De afbeelding zegt genoeg ... wederom amusement voor de hele ploeg. Je kan de deelnemers een parcours laten afleggen waarbij de teamspirit en een goeie coördinatie zeer belangrijk zijn.

2 steps: Prijs op aanvraag


Volksspelen

Wil je bij uw evenment, feest of braderij de oude volksspelen laten herleven? Dan is dit een must-have van oude vlaamse volksspelen!

Set van 6: Prijs op aanvraagDe zwevende balletjes

Het spel zweefbal is een spel waarbij de ballen die boven het speelveld zweven en doormiddel van de speelpionen moet je proberen de zwevende bal in het bakje aan de zijkant te spelen. het spel is goed te spel voor 1 persoon maar ook tegen elkaar en met teams. Veel spelmogelijkheden.

Het spel is zowel binnen als buiten te gebruiken alleen als u het buiten gebruikt is wind stil of weer weinig nodig.

De zwevende balletjes: Prijs op aanvraag